sCOOLrap

Škola: 
OŠ "Bratstvo jedinstvo"
Škola
Odeljenje: 
VI/2
Odeljenje
Broj učenika: 
18
Broj učenika
Vrbas

Opis škole:

U našoj maloj školi radimo na obrazovanju i vaspitanju dece, razvijamo humane vrednosti, negujemo zdrave navike, poverenje i poštovanje, podstičemo kreativnost i podržaavamo kritičko mišljenje i funkcionalnu primenu znanja i veština, jačajući individualnost i samopouzdanje deteta, u atmosferi otvorene komunikacije, razumevanja i tolerancije, uz uvažavanje različitosti i posebnosti. Hoćemo i želimo da postanemo savremena škola sa stručnim i osposobljenim kadrom, kojim ćemo povećati kvalitet nastave i vannastavnih  aktivnosti, razvijati i usavršavati moderne načine sticanja znanja i umenja. Takođe želimo da kroz nastavu i vannastvne aktivnosti povećamo brigu o svoj deci, da negujemo kreativne potencijale dece i humane vrednosti, čime ćemo unaprediti i vaspitnu ulogu škole.

Opis rešenja:

Učenici su sami osmislili tekst pesme, koju su izveli u rep stilu. Pesmica je rađena na času odeljenjskog starešine kroz grupni rad i nadodavanje stihova. Kada smo se usaglasili sa verzijom, pesma je snimljena u školskom dvorištu i sami su osmislili koreografiju.

Ako pobedimo nagradu ćemo potrošiti: U skladu sa našom vizijom razvoja škole, od novca dobijenog nagradom, nabavili bismo interaktivne table, jer nam je želja da idemo u korak sa vremenom i modernizujemo i osavremenimo nastavni proces.

 

Ime podnosioca: 
Jasmina Kaluđerović
Ime podnosioca
Pozicija u školi: 
nastavnik matematike
Pozicija u školi