Vesti

Realizovane 82 radionice u okviru projekta „Učimo od prirode”

Početak nove školske godine obeležio je i nastavak realizacije projekta u okviru „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“, pod nazivom „Učimo od prirode“, koji ima za cilj da deci približi zakonitosti prirode, njene stanovnike i njihove odnose na zanimljiv i interaktivan način.

Kroz priče i igre prilagođene deci od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola oni će usvojiti ii praktična znanja o očuvanju i zaštiti životne sredine, kao i na koji način mogu sami da doprinesu poboljšanju životne sredine.

Tokom prvog polugodišta školske 2022/2023. godine, naši predavači realizovali su 82 radionice u okviru ovog projekta na preko 30 lokacija širom Srbije.
Više od 20.000 učenika iz Lipničkog Šora, Kačareva, Petrovaradina, Melenaca, Krivaje, Šapca, Zrenjanina, Beograda, Loznice, Padine, Ravnje, Zasavice, Bačke Palanke, Inđije, Bačkog Gradišta, Ečke, Bara Donje Sabante, Beočina, Sremske Kamenice, Apatina, Požarevca, Sremske Mitrovice, Subotice, Platičeva, Obrovca, Novog Sada, Kosjaka, Knjaževca i Lazarevca, imalo je priliku da uči na zanimljiv način i da sazna odgovore na mnogobrojna pitanja iz svog neposrednog okruženja.

Veliki broj škola i u drugim gradovima i mestima Srbije imaće priliku da učestvuje u našim radionicama „Učimo od prirode“ tokom drugog polugodišta ove školske godine.