" Eко хероји "

Škola: 
ОШ "Милорад Лабудовић Лабуд"
Škola
Odeljenje: 
I - 1
Odeljenje
Broj učenika: 
9
Broj učenika
Барошевац
Лазаревац

Opis škole : 
Сеоска школа, на рубу рударског басена, нова зграда, недостаје дигитална опрема.
Opis škole
Opis rešenja: 
Плакат је замишљен као низ порука, реализованих кроз слике и стихове, које изговарају ученици, маскирани у Еко - хероје. Свака порука може представљати еколошка правила, која децу и одрасле усмеравају ка одговорном односу према животном окружењу и подстичу развој еколошке свести. Еко - хероји нам дају савете шта свако од нас може урадити и тиме допринети очувању животне средине!
Opis rešenja
Ako pobedimo nagradu ćemo potrošiti: 
Ако победимо, награду бисмо потрошили на набавку опреме за дигиталну учионицу, како бисмо модернизовали процес наставе и учења. Опремање дигиталне учионице је једини начин да наши ученици почну да користе и дигиталне уџбенике, који су од ове године уведени као једна од битних карика у реформи образовања. За наше одељење ти уџбеници су још увек недоступни, јер немамо потребну опрему.
Ako pobedimo nagradu ćemo potrošiti
Ime podnosioca: 
Милица Симеуновић
Ime podnosioca
Pozicija u školi: 
учитељица
Pozicija u školi

2.054 POENA
54 Glasa
2 Glasa žirija

Formula za obračun glasova kod kvalitativnih izazova je sledeća: Ukupan broj bodova = bodovi od žirija1+ bodovi od javnog glasanja2
1 Ukupan broj bodova koje je žiri dao određenom timu. Svaki član žirija ocenjuje pojedinačne predloge celim brojem od 0 do 6.

2 Ukupan broj pristiglih glasova za dati predlog podeljen sa 1000 (1 bod = 1000 glasova)

Pogledaj pravilnik