Zaštitnici planete Zemlje

Škola: 
Prva osnovna škola - Valjevo
Škola
Odeljenje: 
IV 2
Odeljenje
Broj učenika: 
26
Broj učenika
Valjevo

Opis škole : 
Naša škola je najstarija osnovna škola u Valjevu.Ponosna je na svoje đake koji su veoma uspešni.
Opis škole
Opis rešenja: 
Zadatak osmišljavanja eko pravila sastojao se od nekoliko etapa. Najpre su učenici imali zadatak da likovno predstave jedan eko problem. Radovi su rađeni po slobodnom izboru učenika a za izradu korišćeni:tempera, bojice... Svi radovi su fotografisani i od njih su napravljene fotografije dimenzija 10 x 15. Za svaku fotografiju napravljeno je jedno eko pravilo i u stihu opisan određen ekološki problem. Fotografije su na hameru poređane u obliku srca koje drži planetu. Poruka je jasna - POŠTUJUĆI OVA PRAVILA MI VOLIMO I POŠTUJEMO PLANETU. Pored postera napravljena je i mala brošura sa pravilima koja je svojevrsna zbirka pesama.
Opis rešenja
Ako pobedimo nagradu ćemo potrošiti: 
Nagradu ćemo potrošiti na kupovinu savremenih nastavnih učila za naše odeljenje i ostale učenike naše škole kao i za oplemenjivanje školskog dvorišta.
Ako pobedimo nagradu ćemo potrošiti
Ime podnosioca: 
Jelena Milinković
Ime podnosioca
Pozicija u školi: 
učitelj
Pozicija u školi

2.149 POENA
149 Glasova
2 Glasa žirija

Formula za obračun glasova kod kvalitativnih izazova je sledeća: Ukupan broj bodova = bodovi od žirija1+ bodovi od javnog glasanja2
1 Ukupan broj bodova koje je žiri dao određenom timu. Svaki član žirija ocenjuje pojedinačne predloge celim brojem od 0 do 6.

2 Ukupan broj pristiglih glasova za dati predlog podeljen sa 1000 (1 bod = 1000 glasova)

Pogledaj pravilnik