Vesti

Poslednja stanica –  čistija Kula

Ovogodišnji ciklus društveno odgovorne kampanje SBB fondacije „Ne prljaj.Nemaš izgovor!“ završen je u Kuli. Ove godine očišćeno je čak 18 gradova širom Srbije uz podršku gradova i lokalne zajednice. Eko tim SBB fondacije danas je zajedno sa rukovodstvom i učenicima osnovne škole „Isa Bajić“ očistio Lenjinovu ulicu i školsko dvorište OŠ „Isa Bajić“.

„Osnovna škola Isa Bajić aktivno radi na razvijanju ekološke svesti kod učenika, jer znamo da njihov pravilan razvoj treba da počne od malih nogu i da traje ceo život“, istakla je Mirjana Ivić Mihajlović, direktorka osnovne škole „Isa Bajić“.

Posebnu zahvalnost direktorka je uputila SBB fondaciji na ovoj kampanji i akciji jer je poslata poruka učenicima da i odrasli ljudi žele da se pokrene nešto i da se uradi kao i da se vide primeri u realnom životu na koji način treba da se neguje ekološka svest i da je razvijamo kod svih nas.

I sledeće godine SBB fondacija nastavlja sa odgovornom kampanjom „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“ kako bi  svojim aktivnostima u svim gradovima Srbije i dalje širila svest o važnosti zaštite životne sredine.