Vesti

Počinje “rEKOnstrukcija”! Veliki nagradni konkurs koji čuva životnu sredinu

Veliki nagradni konkurs „rEKOnstrukcija“, koji je deo ekološke kampanje SBB fondacije  Ne prljaj. Nemaš izgovor!”, počinje 23. oktobra i trajaće mesec dana, a pobednike očekuju vredne nagrade.

Ukoliko brinete o svojoj okolini i svesni ste da svakodnevnim životnim navikama u kući ili van nje možete da je promenite na bolje, snimite ili fotografišite kako to radite i pošaljite nam na neprljajnemasizgovor.rs, a mi ćemo odabrati pobednike i nagraditi ih.

Podelite sa nama vaš lični ekološki projekat – možda čistite kraj u kome živite, reciklirate, pomažete ugroženim životinjama i prirodi na bilo koji način… Pustite mašti na volju, ako već niste, i rEKOnstruišite svet oko sebe.

Na konkurs možete da prijavite do tri EKO predloga (video i do tri fotografije po rešenju), a  žiri SBB fondacije će proglasiti pobednike, koji će osvojiti super nagrade: električni sklopivi bicikl, električni trotinet, sklopivi bicikl i pet badminton setova.

Budite dobar primer svojim komšijama, deci i prijateljima. Uradite nešto dobro za prirodu i promenite stvari na bolje. Sigurni smo da možete.

Prijavite se i rEKOnstruišite!